25 марта 2010 г.

Військовослужбовці Військово-Морських Сил ЗС України взяли участь у ярмарку вакансій на посади у силових структурах, що відбувся у Севастополі

Когда офицеров, мичманов и гражданский персонал воинских частей российского военно-морского флота дислоцированных в Крыму массово сокращают в связи с переходом на "новый облик", ВМС Украины требуются 800 военнослужащих контрактников в воинские части дислоцированные в Севастополе.

Сьогодні, 24 березня, представники командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України взяли участь у тематичному ярмарку вакансій “Знайдемо роботу разом”, що відбувся у Севастопольському центрі зайнятості.Метою заходу стало висвітлення вільних вакансій на посади у підрозділах силових структур України, що дислокуються у місті Севастополь.

Зокрема, під час ярмарку представниками центру зайнятості та командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України усім бажаючим був запропонований перелік вакансій на посади як у морському, так і у береговому компонентах флоту, доведений порядок зарахування на військову службу військовослужбовців-контрактників старшинського та рядового складу, роз’яснені умови її проходження, грошового забезпечення та соціальних гарантій.

Слід зазначити, що на сьогоднішній день потреба флоту у таких фахівцях складає близько 800 чоловік.

Протягом робочого дня у фойє міського центру зайнятості були розгорнуті виставки, стенди та планшети, демонструвалися відеофільми та поліграфічна продукція щодо престижності проходження служби у Військово-Морських Силах.

У квітні поточного року військові моряки також візьмуть участь у подібному заході за участю усіх підприємств та установ міста Севастополь.

1 комментарий:

  1. Со светлым праздником ВМФ!

    Вся жизнь ваша связана с морем —
    Здесь служба, здесь дом и работа,
    Хлебнули здесь радость и горе,
    Но так ведь на сушу охота!

    Нептун ВМФ охраняет,
    Но дать может только лишь волны.
    Моряк же невольно мечтает,
    Чтоб не было море безмолвно.

    И хочется травку увидеть,
    Как в песне поют космонавты,
    Но чтоб Нептуна не обидеть,
    Он мирно уходит на вахты.

    Мы знаем, что все не напрасно —
    Не ходят по людям мурашки,
    Пока на воде безопасность
    Хранят бравы парни в тельняшках.

    Попутного ветра и семь футов под килем!!!

    http://www.privetsochi.ru/uploads/images/00/78/10/2013/07/28/0e355a.jpg

    ОтветитьУдалить