13 февраля 2011 г.

Михаил Ежель об организации питания военнослужащих

“Не може військова частина бути прив’язана до “котла”. 
Котел з кашею повинен завжди йти за військовою частиною”. На цьому наголосив Міністр оборони України Михайло Єжель під час зустрічі з журналістами 4 лютого, у Києві.

Оцінюючи систему аутсорсингу в організації харчування військовослужбовців, керівник вітчизняного оборонного відомства звернув увагу на постійно виникаючі скандали. Армія, додав він – не той організм, який постійно знаходиться в пункті постійної дислокації.

Кожна військова частина може завтра вийти в поле, а післязавтра бути перекинутою для проведення навчань за тисячу кілометрів – відзначив Михайло Єжель.

Саме тому сьогодні керівництво військового відомства працює над схемою, яка б включала в себе декілька аспектів: по-перше, кожна військова частина повинна мати відповідні структури, які забезпечують її харчування; по-друге, кожна військова частина повинна мати недоторкані запаси продовольства.

В армии не голодают. Это слухи, которые распространяют средства массовой информации, уверенно заявил министр обороны Украины Михаил Ежель.

Комментариев нет:

Отправить комментарий